Επίθεση πιτ μπουλ σε βρέφος 10 μηνών στη Ναύπακτο

08:50 6/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Άγρια επίθεση από πιτ μπουλ δέχθηκε ένα βρέφος 10 μηνών σε σπίτι στη Ναύπακτο το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση πλέον στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Το περιστατικό συνέβη στη Ναύπακτο ενώ η οικογένεια του παιδιού είχε επισκεφθεί φίλους. Το σκυλί ανήκε στην οικογένεια. Από άγνωστη αιτία επιτέθηκε στο παιδί προκαλώντας του σοβαρά τραύματα σε όλο του το πρόσωπο αλλά τα πιο δύσκολα είναι στο μάτι και την κάτω γνάθο. Η μητέρα έδωσε πραγματική

μάχη για να το σώσει από τα δόντια του σκύλου. Η γυναίκα δέχθηκε δυνατά δαγκώματα κυρίως στο χέρι.

Το βρέφος διακομίστηκε χθες από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, στο Καραμανδάνειο. Στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας έμεινε για λίγες ώρες. Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην Αθήνα, το βράδυ της Δευτέρας και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης επεσήμανε ότι στη ΜΕΘ σταθεροποίησαν τα τραύματα ώστε να σταματήσει η αιμορραγία και έγινε πλύση στομάχου καθώς το παιδί είχε καταπιεί πολύ αίμα.

The post Επίθεση πιτ μπουλ σε βρέφος 10 μηνών στη Ναύπακτο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα