Επίθεση Καμμένου σε Θεοδωράκη: Ήταν η ορντινάντσα του Παπαντωνίου (BINTEO)

16:33 1/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη στη Βουλή για τις offshore τον λόγο πήρε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε υποστηρικτικό ρόλο εξαπέλυσε επίθεση τόσο

εναντίον του κ.Θεοδωράκη, όσο και της ΝΔ.

«Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση» είπε αρχικά ο Πάνος Καμμένος και σχολίασε για τις αναφορές του επικεφαλής του Ποταμιού για στελέχη του Άκη Τσοχατζόπουλου στο επιτελείο του πρωθυπουργού ότι εκείνη την εποχή «ο κ. Θεοδωράκης ήταν η ορντινάντσα του Παπαντωνίου» και πρόσθεσε ότι «18 υποθέσεις εξοπλιστικών από αυτή την κυβέρνηση πήγαν στον εισαγγελέα και είναι η πρώτη φορά που ασκήθηκαν διώξεις».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς την άδεια πτέρυγα της ΝΔ, τόνισε πως πρέπει να σταματήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την υπεράσπιση του Σταύρου Παπασταύρου.

«Ξέρει ο ελληνικός λαός ποιος έχει τη ταμπέλα της Siemens, αντί να παίζει με την εθνική Ελλάδος» σχολίασε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και κατέληξε λέγοντας πως «τις υποθέσεις θα τις ξανά ανοίξουμε για να αποδοθούν ποινικές και αστικές ευθύνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα