Επίσκεψη-έκπληξη στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς στη φυλακή

13:24 8/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Με αποκλειστικό του δημοσίευμα το κρητικό site, ekriti.gr, μεταδίδει πως ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται περισσότερο από δύο μήνες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες ως επικεφαλής αντιπροσωπείας Ευρωπαίων αξιωματούχων, με την ιδιότητα του προέδρου της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, οπότε και είχε καταθέσει επίσημο αίτημα απελευθέρωσης των στρατιωτικών τόσο κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα τον

περασμένο Μάρτιο όσο και τον Απρίλιο.

Η ημερομηνία επίσκεψης του κ. Κεφαλογιάννη στην Ανδριανούπολη δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, κάτι που θα γίνει της επόμενες ημέρες, ωστόσο θα πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη έλληνα και ευρωπαίου αξιωματούχου που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, από την 1η Μαρτίου οπότε και συνελήφθησαν στον Έβρο.

Επίσκεψη-έκπληξη στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς στη φυλακή

Πηγή: ekriti.gr

The post Επίσκεψη-έκπληξη στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς στη φυλακή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα