Επεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα

11:58 19/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο δρόμος μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου ομάδα ατόμων επιτέθηκε στα ΜΑΤ που είχαν στήσει φραγμό στο σημείο. Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρήξη μολότοφ ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών.

Στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της πορείας για την επέτειο των πέντε ετών

από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων έξω απο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες απάντησαν με κρότου λάμψης.

https://www.youtube.com/user/tvseleo

Οι ταραξίες διαλύθηκαν προς στιγμή, όμως ανασυντάχθηκαν και οι επιθέσεις συνεχίζονταν ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, βάζοντας φωτιές σε ένα ΙΧ και κάδους απορριμμάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=UwLhmLp9pss&feature=youtu.be

Στο τέλος της πορείας για τον Παύλο Φύσσα στην Πάτρα, ομάδα κουκουλοφόρων έριξε μολότοφ στις δυνάμεις της Αστυνομίας. Μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. υποχώρησαν στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου όπου στη συνέχεια διαλύθηκαν, ενώ μερίδα των ταραξιών μετακινήθηκε προς την πλατεία Όλγας.

Στο Αγρίνιο τραυματίστηκε μία 19χρονη ενώ συνελήφθησαν έξι άτομα. Πρόκειται για νεαρούς (ηλικίας 15,17,19,20,28 και 31 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση σχετικά με εκρηκτικές ύλες , έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Το άτομο που χτύπησε τη 19χρονη δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και για τον λόγο αυτό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Σημειωτέον πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στις 10.30πμ στα Δικαστήρια Αγρινίου.

Η άτυχη 19χρονη που τραυματίστηκε καθώς βρισκόταν στην κεντρική πλατεία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Παραμένουν συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού της καθώς συνεχίζεται η προανάκριση ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε από φωτοβολίδα.

Πηγή: seleo.gr, agrinionews.gr, patrastimes.gr

The post Επεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα