Έσσεξ -Έως 35,000 ευρώ πλήρωσαν στους διακινητές τα 39 θύματα

02:34 27/10/2019 - Πηγή: Aixmi

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ πλήρωσε κάθε ένα από τα 39 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στο φορτηγό του θανάτου, που έφτασε στο Εσσεξ της Αγγλίας την Τετάρτη από το Βέλγιο. Ήταν 31 άνδρες και 8 γυναίκες, που κατάγονταν από φτωχές επαρχίες του Βιετνάμ. Η Mirror αποκάλυψε ότι την ώρα που άνοιξαν οι διασώστες το φορτηγό στο Εσσεξ, βρήκαν ματωμένα ίχνη στο εσωτερικό, μια ένδειξη που- αν επιβεβαιωθεί επίσημα- θα αποτυπώνει τις φρικτές τελευταίες στιγμές που έζησαν αυτοί οι άνθρωποι.

Η οργάνωση VietHome, που εκπροσωπεί τη βιετναμέζικη κοινότητα

στη Βρετανία, ανέφερε ότι έλαβε φωτογραφίες σχεδόν 20 ανθρώπων που αγνοούνται από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το φρικτό περιεχόμενο του φορτηγού στο Εσσεξ. Πρόκειται για ανθρώπους από 15 έως 45 ετών. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το skynews,  το φορτηγό ήταν μέρος ενός κονβόι, που αποτελείτο από συνολικά 3 φορτηγά με περισσότερα από 100 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.

Ο αδελφός της 26χρονης Παμ Τι Τρα Μι είπε στο BBC ότι έδωσε σχεδόν 35.000 ευρώ σε διακινητές για να πάει στη Βρετανία μέσω Κίνας, αναζητώντας καλύτερη ζωή. Είχε επιστρέψει από την Ιαπωνία, όπου εργαζόταν προσπαθώντας να βοηθήσει την οικογένειά της να απαλλαγεί από χρέος που τη βάραινε. Σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται η Daily Mail, οι διακινητές τής υποσχέθηκαν «υπηρεσία VIP» για αυτό το ταξίδι. Αντί για αυτό όμως, κατέληξε στο φορτηγό του θανάτου.

The post Έσσεξ -Έως 35,000 ευρώ πλήρωσαν στους διακινητές τα 39 θύματα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα