Έντονες αντιδράσεις για τις αποκαλύψεις περί προσλήψεων Κατρούγκαλου

15:59 29/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Έντονες αντιδράσεις για τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο μετά τις νέες αποκαλύψεις του Βήματος ότι προσέλαβε 4 από τις συνεργάτιδες του επιτρέποντας τους μάλιστα να συνεχίσουν να ασκούν παράλληλα και τη δικηγορία.

Αιμηρή είναι και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, καθώς αναφέρει ότι ο κ. Κατρούγκαλος γεφυρώνει τις πελατειακές σχέσεις, επαγγελματικές και πολιτικές. Και τώρα είναι έτοιμος για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης…

σε υγιείς βάσεις!

Σχετικά με την κάλυψη που παρέχει ο Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό του, η Χαρίλαου Τρικούπη επισημαίνει ότι «η σκληρή προστασία με την οποία τον περιβάλλει ο πρωθυπουργός απηχεί προφανώς την ταύτισή τους στο πλαίσιο του νέου πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.»

Μιλώντας στα όργανα του Ποτάμιου ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στον κ. Κατρούγκαλο, χωρίς να τον κατονομάσει, διερωτώμενος «σε τι διαφέρει από τους προηγούμενους αυτή η κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει τον κρατικό μηχανισμό ως εκλογικό λάφυρο, που βάζει αποτυχημένους πολιτευτές στις γενικές γραμματείες και τα παιδιά του κόμματος συμβούλους στα υπουργεία; Ποια είναι μέχρι σήμερα η σύγκρουση με τα συμφέροντα, που είναι το νέο ήθος; Η ταρίφα 12% στην αντιμνημονιακή δημαγωγία;…»

«Δεν υπάρχει νομικό και ηθικό ζήτημα… εκπλήρωσε το ηθικό του δικαίωμα και επιταγή να προασπίζεται τους εργαζομένους ενάντια στο μνημόνιο» ανέφερε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα