Ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής – Προκλητικός ο Ρουπακιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

12:58 27/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Με εντάσεις και καθυστερήσεις ξεκίνησε η πρώτη μέρα διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών. Η διαδικασία ξεκίνησε με καθυστέρηση τουλάχιστον μίας ώρας, καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και όποιος εισέρχεται στην αίθουσα περνά από αυστηρό έλεγχο.

Τρία επεισόδια, ακόμη και με ξυλοδαρμό, εκτυλίχθηκαν εντός της αίθουσας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» κομφούζιο έγινε όταν πέρασε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς από διάδρομο για να βγει από τον χώρο, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, και αντέδρασε στη φωτογράφηση, σηκώνοντας το χέρι του για να κατεβάσει την κάμερα της Τατιάνας Μπόλαρη: «Τι κανείς μωρή κ@@@α!».

Οι έντονες διαμαρτυρίες των φωτογράφων αλλά και μελών του ακροατηρίου και της οικογένειας Φύσσα, είχαν ως αποτέλεσμα να φυγαδευτεί από τον χώρο, καθώς η κατάσταση έτεινε να γίνει ανεξέλεγκτη, με ύβρεις και χειρονομίες.

Αμέσως μετά, επεισόδιο ξυλοδαρμού εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον θείο του Παύλου Φύσσα και τον συνήγορο υπεράσπισης Καρυδομάτη…

Η πρώτη αντιπαράθεση ήταν πάντως λεκτική και εκτυλίχθηκε ανάμεσα στην οικογένεια Φύσσα και μέλος του ακροατηρίου, σε χώρο όπου χωρίζεται με κιγκλίδωμα. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα κατήγγειλε ότι απειλήθηκε και υβρίστηκε, αντιδρώντας, μαζί με τον αδελφό της: βδέλυγμα, φασίστα…

Η άλλη πλευρά φώναξε, μαζέψτε την, κάνετε την να σωπάσει, και το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα