Ένοπλη επίθεση από τον Κρις Μπράουν στη Μις Καλιφόρνια (ΒΙΝΤΕΟ)

15:16 31/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Αφού πλήρωσε την εγγύησή του αποφυλακίσθηκε ο ράπερ Κρις Μπραουν, γνωστό κακό παιδί της μουσικής. Ο Μπράουν έγινε ευρύτερα διάσημος έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του σουπερστάρ Ριάνα, μέσα στη λιμουζίνα που τους μετέφερε στα βραβεία Grammy.

Τώρα φέρεται να έβγαλε όπλο και να απείλησε τη Μις Καλιφόρνια Μπέιλι Κούραν και η γυναίκα να κάλεσε την αστυνομία. Μόλις ο Μπράουν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών φημολογείται ότι πέταξε τσάντα με ναρκωτικά και ένα όπλο.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ που επικαλείται μαρτυρία της Κούραν, το περιστατικό συνέβη όταν

αυτή βρισκόταν μαζί με μια φίλη της στο τζακούζι στο σπίτι του Μπράουν. Όπως είπε ο τραγουδιστής νευρίασε όταν αυτή θαύμασε το κόσμημα που της έδειξε ένας από τους προσκεκλημένους του και μάλιστα την κατηγόρησε για κλοπή.

Ο Μπράουν απαίτησε από τους αστυνομικούς να δει πρώτα το ένταλμα έρευνας, ενώ προτού επιτρέψει την είσοδο στο σπίτι του ανήρτησε βίντεο στο Instagram στα οποία έκανε έναν παραλληλισμό μεταξύ αυτού που συνέβαινε στην πόρτα του και των αιτιών που οδήγησαν στη δημιουργία του κινήματος «Black Lives Matter» (Οι Ζωές των Μαύρων Μετράνε).

«Όταν θα πάρετε το ένταλμα θα ανέβετε (στο σπίτι μου) και δεν θα βρείτε τίποτα, ηλίθιοι», προσθέτει. «Είστε η χειρότερη φάρα του κόσμου, εσείς η αστυνομία», λέει μεταξύ άλλων ο Μπράουν.

Η Μπέιλι Κούραν ανήρτησε και αυτή βίντεο στο Instagram για να πει τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

«Πιστεύετε ειλικρινά ότι ήθελα να συμβεί αυτό και ότι ήταν λάθος μου;», λέει στο βίντεο και προσθέτει: «Αν κάποιος σας έβαζε ένα πιστόλι στον κρόταφο τί θα κάνατε; Θα παίρνατε την αστυνομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα