Ενέδρα θανάτου σε Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία

00:21 1/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Μαφιόζικη εκτέλεση 46χρονου επιχειρηματία σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:30, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας. Ο Ελληνοαυστραλός σύζυγος παίκτριας σε reality μόδας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν δέχτηκε τις σφαίρες από δύο αγνώστους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Μάλιστα φαίνεται

ότι προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά. Ο 46χρονος ήταν μέτοχος εταιρείας security και είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία.

Η αστυνομία εξετάζει εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο στον κόσμο της νύχτας» με το νέο γαϊτανάκι ξεκαθαρίσματος που έχει ανοίξει.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του 46χρονου, η οποία συμμετέχει σε reality μόδας που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

The post Ενέδρα θανάτου σε Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα