Ενέδρα θανάτου σε 61χρονο επιχειρηματία στη Λεμεσό – Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ

12:34 13/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Άγριος φόνος διαπράχθηκε στο χωριό Γεράσα στη Λεμεσό, με θύμα έναν 61χρονο επιχειρηματία από τη Λευκωσία. Το θύμα απασχόλησε αρκετές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, λόγω σχέσεών του με ανθρώπους της νύκτας.

Ο φόνος διαπράχθηκε γύρω στις 21:00 και ενώ το θύμα βρισκόταν σε εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου σε απόμερη περιοχή του χωριού Γεράσα, που βρίσκεται δίπλα από ποταμό.

Ο δράστης ή οι δράστες, που προφανώς γνώριζαν τις κινήσεις του θύματος, του έστησαν καρτέρι θανάτου, καθώς τοποθετήθηκαν απέναντι από τον ποταμό και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.

Την

ώρα του φόνου, ο επιχειρηματίας συνέτρωγε με άλλα τρία άτομα και σε κάποια στιγμή πήγε να πάρει το πιάτο του στην κουζίνα. Όταν πέρασε από το καθιστικό, δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών από αυτόματο όπλο τύπου καλάσνικοφ. Πληροφορίες θέλουν το θύμα να δέχτηκε αρχικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια να δέχτηκε ριπή ή ακόμη και διασταυρούμενα πυρά.

Αφού ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησαν έρευνες στον χώρο. Μέχρι αργά το βράδυ ήταν άγνωστη τόσο η ταυτότητα των δραστών όσο και ο αριθμός τους, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο διέφυγαν. Στη σκηνή εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από κάλυκες και κάποια άλλα τεκμήρια τα οποία θα εξεταστούν. Κλήθηκε, επίσης, ο ιατροδικαστής προκειμένου να διενεργήσει επιτόπια αυτοψία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση του εγκλήματος συνεχίζονται σήμερα.

Πηγή: philenews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα