Ένα όπλο έκανε δώρο ο Καμμένος στον Κουβέλη στον αποχαιρετισμό τους

09:51 30/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος έκλεψε τις εντυπώσεις με το δώρο που επέλεξε να κάνει στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη.

Όπως δήλωσε ο ΥΕΘΑ, «θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Φώτη Κουβέλη για την εξαιρετική συνεργασία την συνύπαρξη και τη διαδικασία του έτους διοικητικής μέριμνας του προσωπικού και τους αγώνες που δόθησαν με τον καλυτερο

τροπο να υπηρετήσουμε την αποστολή που μας ανέθεσε δια του πρωθυπουργού ο ελληνικός λαός.

Ξεκινήσαμε τη συνύπαρξη μας με την κράτηση των δυο στελεχών που είχε αίσιο τέλος και οι ευχές μου είναι στο νέο σας πόστο που το γνωρίζω καλά να εχετε τη βοήθεια του Αγίου νικολάου. Ένα υπουργείο που έχει έργο τη θαλάσσια ασφάλεια αλλά και της υπεράσπισης των συνόρων καθώς επίσης την μεγάλη υπόθεση που λέγεται εμπορική μας ναυτιλία».

Στη συνέχεια του χάρισε ένα γερμανικό υποπολυβόλο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου MP40, και του ευχήθηκε: «Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας».

The post Ένα όπλο έκανε δώρο ο Καμμένος στον Κουβέλη στον αποχαιρετισμό τους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα