Ελεύθερος ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν

20:51 14/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Απολογήθηκε ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν για τη σκηνοθετημένη εξαφάνισή της και ο ανακριτής με τον εισαγγελέα αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Τού απαγορεύτηκε να φύγει από τη χώρα και τού επιβλήθηκε η υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 μέρες.

Αντιμετωπίζει το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού, αλλά και τα πλημελλήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές.

Ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι σκηνοθέτησε την εξαφάνιση της

κόρης του, έτσι ώστε να πάει στη Γαλλία και να έχει μια καλύτερη ζωή με τη μητέρα της. Ανέφερε δε την ακριβή διεύθυνση στην οποία διαμένουν στη Γαλλία.

Όσο για τον λόγο που δήλωσε την εξαφάνιση του κοριτσιού την παραμονή των Χριστουγέννων, είπε ότι φοβήθηκε μήπως έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Η οικογένεια είχε αντιμετωπίσει ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις με την αστυνομία του Κονγκό, όταν έφευγε από την πατρίδα της.

The post Ελεύθερος ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα