Ελεύθερος ο γιος του Πελέ – Έτοιμος να καταπολεμήσει τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών

10:19 2/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Ελεύθερος θα μείνει τελικά ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου Πελέ, Εντσον Τσόλμπι ντο Νασιμέντο, γνωστός ως Εντίνιο που παραδόθηκε στην αστυνομία την περασμένη εβδομάδα για να εκτίσει ποινή που μειώθηκε από 33 χρόνια σε 12 έτη και 10 μήνες. Ένας δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας διέταξε την απελευθέρωσή του θεωρώντας πως έτσι θα μπορέσει καταπολεμήσει καλύτερα μια 13ετή ποινή φυλάκισης, που συνδέεται με διακίνηση ναρκωτικών.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Σάντος, Εντίνιο, κρίθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών και το ξέπλυμα χρήματος το 2005, αλλά από τότε έχει προσπαθήσει

να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες. Ο ίδιος τις αρνείται και έχει ορκιστεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για να καθαρίσει το όνομά του. Συνελήφθη τον Ιούλιο του 2013 και παρέμεινε για έξι μήνες στη φυλακή, μέχρι που ένας δικαστής έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων του για αναμονή μέχρι την απόφαση για την έφεση.

Να σημειωθεί ότι παραδέχθηκε ότι είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, μόνο ως χρήστης. Το δικαστήριο είχε απαλλάξει τον Εντίνιο από τις κατηγορίες περί διακίνησης ναρκωτικών, ωστόσο τον είχε καταδικάσει για το ξέπλυμα χρήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα