Εκτός ημιτελικού GNTM η Εύη Ιωαννίδου – Πώς απαντά η Άννα Αμανατίδου

11:09 18/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Στις επιθέσεις και τις προσβολές που δεχόταν όλους τους μήνες από την Εύη Ιωαννίδου στάθηκε η Άννα Αμανατίδου που δεν έκρυψε τη χαρά της για την αποχώρηση της πρώτης από το GNTM.

«Τη φάγαμε την Εύη. Πήρα την ικανοποίησή μου. Η σιγουριά θα σε φάει. Άντε π@@λο τωρα! Δεν άξιζα, δεν άξιζα; Αλλά είδες ποια σε έβγαλε; Κατάλαβες Ευούλα; Σε έβγαλα από το GNTM που μου έλεγες πως δεν κάνω για μοντέλο. Τώρα χαιρέτα μας. Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου» είπε καυστικά ενώ μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» πρόσθεσε:

«Με υποτιμούσε συνέχεια και την αποστόμωσα τέλος. Φυσικά χαιρέτησα την Εύη. Τη μόνη που δε χαιρέτησα ήταν η Μέγκι… Όταν χαιρέτησα την Εύη, δεν με κοίταξε καν στα μάτια. Είπε ένα κρύο «καλή επιτυχία» στα κορίτσια. Ήξερα ότι δεν θα πάει στον τελικό λόγω της προσωπικότητάς της. Δεν την θεωρούσα μεγάλο αντίπαλο. Δεν τη θεωρούσα νικήτρια…».

Το βίντεο από το gossip-tv.gr

The post Εκτός ημιτελικού GNTM η Εύη Ιωαννίδου – Πώς απαντά η Άννα Αμανατίδου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα