Εκθέτει Μπάνον ο Γουλφ: Κι όμως μιλούσε για τον Τραμπ Τζούνιορ

10:54 9/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Αδειάζει τον Στιβ Μπάνον για την κωλοτούμπα στις δηλώσεις του ο συγγραφέας του βιβλίου «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», Μάικλ Γουλφ.

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφερθεί στη συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με Ρωσίδα δικηγόρο στη Νέα Υόρκη προκειμένου εκείνη να παραδώσει στο επιτελείο του υποψήφιου προέδρου στοιχεία επιβαρυντικά για τη Χίλαρι Κλίντον ώστε να χάσει την προεδρία, χαρακτηρίζοντας μάλιστα προδότη τον γιο

του προέδρου. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα έκανε κωλοτούμπα λέγοντας ότι προδοτικές ήταν οι ενέργειες του πρώην διευθυντή της εκστρατείας του Τραμπ, Πολ Μαναφορτ και όχι του γιου του, ο οποίος πλέον ήταν… πατριώτης.

Ωστόσο, ο Μάικλ Γουλφ εκθέτει τον Στίβεν Μπάνον επιμένοντας ότι δεν μιλούσε για τον Μάναφορτ αλλά για τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: «Ο Στιβ βοήθησε πολύ σε αυτό το βιβλίο, οι παρατηρήσεις του ήταν διεισδυτικές, και δεν αισθάνομαι και πολύ ωραία που προφανώς τον έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως μιλούσε για τον Ντον Τζούνιορ. Δεν μιλούσε για τον Πολ Μάναφορτ», υπογράμμισε σε συνέντευξή του MSNBC.

The post Εκθέτει Μπάνον ο Γουλφ: Κι όμως μιλούσε για τον Τραμπ Τζούνιορ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα