Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 20χρονο στην Πεντέλη – Τον βρήκε περιπατητής

22:04 16/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ο 20χρονος Θεόδωρος Γαλαζούλας που είχε εξαφανιστεί από τις 10 ΜΑΐου απο το σπίτι του στα Γλυκά Νερά. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε τη Δευτέρα ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα.

Όπως αναφέρεται, το θύμα είχε βληθεί από κυνηγετικό όπλο, δύο κάλυκες του οποίου βρέθηκαν στο σημείο και κοντά στην σορό του θύματος, με αποτέλεσμα να καταλήγουν οι αρχές στο συμπέρασμα πως το θύμα εκτελέστηκε στο σημείο που βρέθηκε.

Ο 20χρονος φοιτητής δεν είχε απασχολήσει

ποτέ τις αρχές. Ωστόσο εξετάζεται η πιθανότητα να έκανε χρήση ναρκωτικών, να έκλεισε ραντεβού στο σημείο για πιθανόν για προμήθεια ουσιών, κάτι να μην εξελίχτηκε ομαλά στη συναλλαγή και ο δράστης ή οι δράστες να εκτέλεσαν με αυτόν τον τρόπο τον νεαρό φοιτητή.

Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τους οικείους του στα Γλυκά Νερά στις 10 Μαΐου.

Αντιμέτωπος με την φρικτή αυτή εικόνα ήρθε πρώτος ένας περιπατητής, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, σε θαμνώδη έκταση στην Πεντέλη, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου. Ξαφνικά, μπροστά του είδε το πτώμα ενός νεαρού άντρα και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Το πτώμα του βρέθηκε σε σήψη εξαιτίας και της υπαίθρου και των υψηλών θερμοκρασιών και ήταν δύσκολο κατά την αυτοψία του χώρου να διαπιστωθεί εάν έφερε πληγές από πυροβόλο όπλο ή κάτι άλλο που τυχόν να προκάλεσε τον θάνατό του.

Τραγική σύμπτωση: Στο πρώτο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε από το 166 να μεταβεί στην περιοχή που Αγίου Πέτρου, ένας από τους τραυματιοφορείς ήταν ο ίδιος ο θείος του αγνοούμενου 20χρονου που είχε εξαφανιστεί από τα Γλυκά Νερά. Στο σημειο εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές που άφησαν άφωνους ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα