Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι, χιόνια στα ορεινά

13:18 25/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Από το βράδυ της Κυριακής ξεκινά το κύμα επιδείνωσης του καιρού, όπως προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Όπως σημειώνεται, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις κατά τόπους και ισχυρούς ανέμους είναι τα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν.

Την Κυριακή τις βραδινές ώρες τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν σε δυτική Μακεδονία, δυτική Πελοπόννησο (κυρίως

στη βορειοδυτική) και στα Δωδεκάνησα.

Tις πρωινές ώρες της Δευτέρας, θα πληγούν το Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η Δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η Ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Έως τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της Dυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μ) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της Bόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

The post Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι, χιόνια στα ορεινά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα