Εκστρατεία υπέρ του Brexit ξεκινά ο Νάιτζελ Φάρατζ

10:27 4/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Εκστρατεία υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), όπως ανακοίνωσε ο ηγέτης του Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο Φάρατζ ανήρτησε χθες στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα με το οποίο προανήγγειλε μια «σημαντική ανακοίνωση» σήμερα το μεσημέρι για την «μεγαλύτερη εκστρατεία που έχει κάνει ποτέ το UKIP υπέρ της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε.».

Η εκστρατεία αυτή θα υποστηρίξει οποιοδήποτε

ευρωσκεπτικιστικό κίνημα στη Βρετανία, αλλά δεν θα ενωθεί επίσημα με τις εκστρατείες άλλων κομμάτων, διευκρίνισε ο Φάρατζ στον ιστότοπο που δημιουργήθηκε γι” αυτήν. Πρόσθεσε ότι το UKIP είναι έτοιμο να αντιπαρατεθεί με τους «φιλοευρωπαίους».

Το UKIP έχει επανειλημμένα δεσμευθεί υπέρ του δημοψηφίσματος και υπέρ κοινών προσπαθειών για να μειωθεί η παράτυπη μετανάστευση στη Βρετανία.

Μια έρευνα της εταιρείας ORB η οποία είχε δημοσιευθεί τον Ιούλιο είχε καταδείξει πως το 55% των Βρετανών επιθυμεί η χώρα να παραμείνει στην Ε.Ε. ενώ το 45% τάσσεται υπέρ της αποχώρησής της από την Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι η παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε. ή η έξοδό της από αυτή θα κριθεί από δημοψήφισμα το οποίο θα διεξαχθεί το αργότερο την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα