Έκρηξη Τούντορ: Όποιοι δεν μπορούν στον ΠΑΟΚ ας πάνε στο…μπαλέτο!

20:45 22/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Ιγκορ Τούντορ ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου για την κακή νοοτροπία των παικτών του, ζητώντας από όλους να σταματήσουν τις δικαιολογίες, αλλιώς όπως είπε ας αλλάξουν επάγγελμα. Μάλιστα στο τέλος τα έσπασε… λέγοντας «f@cking chemistry»

Εκτός εαυτού ήταν ο Κροάτης τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αρχικά είπε τα εξής: «Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση για μας.
Έχουμε και κάποια ψυχολογικά θέματα μέσα στα αποδυτήρια, υπάρχει πίεση στους παίκτες και δεν μπόρεσαν να τη διαχειριστούν. Η αιτία δεν είναι το πιο βασικό θέμα αυτή τη στιγμή, εγώ δουλεύω με τους συνεργάτες μου κάθε μέρα. Κάποιοι παίκτες δεν είναι οι ίδιοι όταν κερδίζουμε, και δεν είναι ίδιοι όταν χάνουμε. Σήμερα έπαιξαν πολλοί παίκτες που έπαιζαν και πέρσι, και ξέρετε όλοι τι είναι να είσαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Για μένα δεν είναι το θέμα ο προπονητής να τους δώσει κουράγιο, πρέπει κι αυτοί να έχουν το σθένος. Ξέρω το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να είμαι τόσο ειλικρινής σήμερα για να το πω εδώ μπροστά σας».

Για τον Μπερμπάτοφ και το ματς: «Ο Μπερμπάτοφ είχε μια καλή ευκαιρία.. Εμείς σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε ανεξαρτήτως εμφάνισης. Δεν τα καταφέραμε, και είμαστε στο ίδιο σημείο».

Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού: «Κάνω τη δουλειά μου, αυτό που κάνω είναι να επιλέγω τους καλύτερους από αυτούς που έχω».

Για το τι θα κάνει: »Θα μιλήσω αύριο με τους παίκτες στα αποδυτήρια, να δω εκείνοι τι πιστεύουν, κάποιοι που ήρθαν από τραυματισμό, κάποιοι που δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση, κάποιοι περιμένουν άλλους να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του, κάποιοι δεν είναι σε καλή φόρμα. Είναι μια σύνθεση πραγμάτων που πρέπει να λύσουμε».

Για την Καμπάλα: «Χρειάζεται να αλλάξουμε και να είμαστε διαφορετικοί την Πέμπτη. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Στη συνέχεια, ο Τούντορ, άρχισε να μιλάει με αιχμηρά λόγια:

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε άντρες, να διαχειριστούμε την πίεση, με πρώτο εμένα. Πρώτα πρέπει να είσαι άντρας και μετά ποδοσφαιριστής. Κανείς δεν χρειάζεται να προστατευτεί από κανέναν. Παίζουμε ποδόσφαιρο. Να προστατευθούμε από τον κόσμο που θέλει το καλό της ομάδας; Αν κάποιος δεν μπορεί, να ασχοληθεί με το μπαλέτο ή ας πάει στη δεύτερη κατηγορία, με πρώτο εμένα! Και όλη αυτή η ιστορία με το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, με έχει κουράσει. Κουράστηκα να ψάχνουμε δικαιολογίες για το τι συμβαίνει».

«Σε άλλο ματς είχα πει πως είναι άντρες. Στο ποδόσφαιρο, όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Όχι γιατί αλλάζεις άποψη, ή γιατί είναι άλλοι ποδοσφαιριστές, αλλά γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και δεν ήρθα για να ρίξω την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές. Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Πάντα είναι θέμα προπονητή. Με έχει κουράσει αυτό. Για το σύστημα, το ψυχολογικό».
Για την αγωνιστική εικόνα του Τζιόλη είπε: «Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι αξιόπιστος και ξέρεις τι θα πάρεις; Γιατί είναι άντρας και ξέρει τι να κάνει. Εκεί ο προπονητής είναι καλός ψυχολόγος; Γιατί κάποιοι άλλοι έχουν μηδέν προσωπικότητα; Γιατί για τους υπόλοιπους πρέπει να φταίει ο προπονητής; Γιατί πρέπει να ψάχνει τη f@cking chemistry;».

Keywords
Τυχαία Θέματα