Έκπληξη από τον Γιώργο Καμίνη – Υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΣΥ

18:29 4/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Έκπληξη από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον οποίο πληροφορίες φέρουν να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση της προεδρίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Οι πληροφορίες φέρουν τον δήμαρχο Αθηναίων να διεκδικεί την προεδρία της Κεντροαριστεράς απέναντι στην Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με πηγές ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει εκφράσει μεν το ενδιαφέρον του, ωστόσο έχει θέσει ορισμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να λάβει την τελική απόφαση και να μετέχει στη διαδικασία για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι προϋποθέσεις που θέτει είναι:
Πρώτον:Να μην γίνει

τον Σεπτέμβριο η εκλογή προέδρου και
Δεύτερον: Να υπάρξει διαφάνεια στις διαδικασίες.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος εχει εκφράσει την πρόθεση του να μην παραιτηθεί από τη θέση του Δημάρχου της Αθήνας ακόμα κι αν κατέβει υποψήφιος γαι τηνπροεδρία της ΔΗΣΥ\

Οι αντιδράσεις Φώφης Γρννηματά -Σταύρου Θεοδωράκη

«Καλοδεχούμενος στη μάχη ο κ. Καμίνης, όπως και κάθε υποψηφιότητα που προσθέτει και δεν αφαιρεί στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μια νέα κεντροαριστερή παράταξη» ήταν το πρώτο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη, με τους συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι ο κ. Καμίνης δεν μπορεί να κερδίσει στις κάλπες την κ. Γεννηματά.

Οσο για το Σταύρο Θεοδωράκη, οι συνεργάτες του απλά επανέλαβαν ότι τις δικές του αποφάσεις θα τις ανακοινώσει το Σεπτέμβριο.

Τέλος, ο Νίκος Αλιβιζάτος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι εκείνος που προέτρεψε τον δήμαρχο της Αθήνας να διεκδικήσει την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα