Έκκληση για να σωθεί η 6χρονη κόρη γνωστού τραγουδιστή

19:38 17/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα 6χρονο κοριτσάκι δίνει μεγάλο αγώνα κατά του καρκίνου με χημειοθεραπείες και χειρουργεία. Πρόκειται για την 6χρονη Κλεοπάτρα κόρη του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη που διαγνώστηκε το Νοέμβριο με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα, μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης.

Λόγω της επιθετικότητας της σπανιότητας του είδους του συγκεκριμένου αυτού όγκου πρέπει να γίνει η μετάβαση του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό. Πολλοί συνάδελφοί του τραγουδιστές στηρίζουν τον Ηλία Καμπακάκη.

Ενας από αυτούς ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

Ο Ηλίας Καμπακακης είναι φίλος και εξαίρετος συνάδερφος ! Είναι όμως και ένας πολύ καλός πατέρας.. η κόρη του χρειάζεται τη βοήθεια μας !! Αναγράφονται όλες οι πληροφορίες !! Παρακαλώ πολύ όποιον του περισσεύει να βοηθήσει .. είναι ανάγκη

ο Ηλίας Καμπακάκης κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο για να μαζευτεί το υπέρογκο χρηματικό ποσό που απαιτείται για να σωθεί το κοριτσάκι του.

Εκατοντάδες κόσμου εκ των οποίων και πάρα πολύ επώνυμοι κοινοποιούν τη φωτογραφία της μικρής Κλεοπάτρας θέλοντας να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Αν θέλετε να βοηθήσετε:

Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 5266070334001, IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα.

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της, Τουράνη Αμαλία, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail [email protected]

The post Έκκληση για να σωθεί η 6χρονη κόρη γνωστού τραγουδιστή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα