Εκκενώθηκε το ιστορικό μνημείο Μον Σαν Μισέλ για λόγους ασφαλείας

13:58 22/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Το ιστορικό μνημείο Μον Σαν Μισέλ στη Νορμανδία εκκενώθηκε καθώς άνδρας απείλησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς μέσα στο ιερό, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Αν και η απειλη δεν θεωρήθηκε τόσο βάσιμη ωστόσο για λόγους ασφαλείας το μνημείο εκκενώθηκε. «Για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να διαλυθεί οποιαδήποτε αμφοβιλία, καθώς δεν γνωρίζουμε τον στόχο του αποφασίσαμε να εκκενώσουμε το Μον» ανέφερε ο επικεφαλής της περιφέρειας, ο οποίος πρόσθεσε πως ο ιδιοκτήτης τοπικού μπαρ άκουσε έναν άνδρα να απειλεί ενώ εισερχόταν στο Μον Σαν Μισέλ.

lang="fr" dir="ltr">Évacuation du Mont Saint Michel. Un individu suspect en voudrait aux gendarmes #police#gendarmerie #attaque @afpfr pic.twitter.com/NwzzXEaxaM

— Surfys Denis (@surfys) April 22, 2018

Δεν υπήρξε πανικός ή αγωνία, ενώ αμέσως από αέρος ελικόπτερο χτένισε την περιοχή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ouest-France, ο ύποπτος φέρεται να ήθελε να σκοτώσει αστυνομικούς και να διαφύγει προτού καταφθάσουν ειδικές δυνάμεις.

@afpfr Mont Saint Michel (Normandie). Les gendarmes traquent un individu. Évacuation totale et blocage total du site. pic.twitter.com/9TekNRSTwo

— Surfys Denis (@surfys) April 22, 2018

Όπως μετέδωσε το France Info ακολούθησε εκκένωση και αποκλεισμός του μνημείο και της περιοχής.

The post Εκκενώθηκε το ιστορικό μνημείο Μον Σαν Μισέλ για λόγους ασφαλείας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Aixmi