Ειδική πράκτορας έγραψε στο Facebook ότι δεν σκοπεύει να «φάει σφαίρα» για τον Τραμπ

22:01 25/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Από πειθαρχικό έλεγχο θα περάσει μια ειδική πράκτορας που εργάζεται στη μονάδα της υπηρεσίας στο Ντένβερ, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε πως δεν θέλει «να φάει καμία σφαίρα» για λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ. To συγκεκριμένο σχόλιο η αξιωματικός το ειχε αναρτήσει πριν από 7 μήνες αλλά σήμερα το έφερε στο φως

της δημοσιότητας η εφημερίδα Washington Examiner

Η Κέρι Ο’ Γκρέιντι ανέβασε το λογότυπο της «πορείας των γυναικών» κατά του Ντόναλντ Τραμπ στο Ντένβερ στον λογαριασμό της στο Facebook την Παρασκευή, την ημέρα της ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ.

«Η Μυστική Υπηρεσία είναι ενήμερη για τις αναρτήσεις και θα λάβει σύντομα τα ενδεδειγμένα μέτρα» τονίζεται σε ανακοίνωση.

«Οποιαδήποτε αιτίαση περί ανάρμοστης συμπεριφοράς λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και ερευνάται άμεσα».

Η Ο’ Γκρέιντι δεν σχολίασε το δημοσίευμα στο Reuters.
Σύμφωνα με στιγμιότυπο μιας εκ των αναρτήσεων που δημοσίευσε η Examiner, η Ο’ Γκρέιντι έγραψε τον Οκτώβριο ότι είχε καταβάλει σκληρές προσπάθειες να μην παραβιάσει το διάταγμα εκείνο που απαγορεύει την ανάληψη πολιτικής δράσης για τους εργαζόμενους της ομοσπονδιακής διοίκησης.

«Ωστόσο αυτός ο κόσμος έχει αλλάξει κι εγώ έχω αλλάξει. Και θα πήγαινα στη φυλακή για μια σφαίρα ή την υποστήριξη αυτού που πιστεύω ότι είναι καταστροφή για αυτήν τη χώρα και τις ισχυρές και φανταστικές γυναίκες και τις μειονότητες που διαμένουν εδώ» έγραψε η Ο’ Γκρέιντι. «Καταραμένη η Hatch Act. Εγώ είμαι με εκείνη».

Στην ανάρτηση δεν αναφερόταν το όνομα του Τραμπ, αλλά η φράση «I’m with her» ήταν ένα από τα συνθήματα της προεκλογικής εκστρατείας της υποψηφίας των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Η Ο’ Γκρέιντι δήλωσε στην Examiner ότι απέσυρε το μήνυμά της αφού σκέφθηκε καλύτερα την ενέργειά της για δύο ή τρεις ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα