Έγκλημα πάθους: Γνωστός επιχειρηματίας μαχαίρωσε τη γυναίκα του κι αυτοκτόνησε

17:33 13/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Έγκλημα πάθους δείχνουν τα στοιχεία στην οικογενειακή τραγωδία στη Σκάλα Αταλάντης, όπου λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε νεκρό ένα ζευγάρι, που διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της ήταν πυροβολημένος με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Προηγήθηκε μάλιστα πάλη με την άτυχη γυναίκα να μη γλυτώνει τελικά από τον δολοφόνο που ήταν ο ίδιος της ο άντρας. Ακολούθως ο 51χρονος μην αντέχοντας την πράξη του φαίνεται ότι αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που βρέθηκε πλάι

του, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκαν γρήγορα στο σπίτι.
Όπως διαπίστωσαν, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και μέσα στο σπίτι βρήκαν τις σορούς του ζευγαριού μέσα στο αίμα και τα δύο όπλα του εγκλήματος, το μαχαίρι και την καραμπίνα.

Σύμφωνα πάντα με το LamiaReport το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι ακούστηκε να καυγαδίζει έντονα, κάτι που δεν το συνήθιζε. Δυστυχώς όμως ο τσακωμός είχε τραγική κατάληξη.

Η 42χρονη γυναίκα πάλεψε για να σώσει τη ζωή της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αφού βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα με πολλαπλές μαχαιριές. Στον ίδιο χώρο μέσα στην κουζίνα βρέθηκε και το πτώμα του 51χρονου επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται μετά το φονικό που διέπραξε θολωμένος από τον καβγά να πήρε την καραμπίνα να την έβαλε κάτω από το σαγόνι και να αυτοπυροβολήθηκε.

Περισσότερες λεπτομέρειες καλείται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για πολύ γνωστό ζευγάρι στην περιοχή που δεν είχε δώσει στο παρελθόν δικαιώματα.
Δεν είχε παιδιά και τα άψυχα σώματά τους εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγο που δεν εμφανίστηκε στη δουλειά.

The post Έγκλημα πάθους: Γνωστός επιχειρηματίας μαχαίρωσε τη γυναίκα του κι αυτοκτόνησε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα