«Έφυγε» η γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, Αγγέλα Κοκκόλα

17:43 16/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από τη ζωή, η Αγγέλα Κοκκόλα.
Η Αγγέλα Κοκκόλα υπήρξε επί σειρά ετών στενή συνεργάτης και γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου.

Είχε γεννηθεί στη Λάρισα και ήταν γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου από το 1964.
Το 1965 αποσπάστηκε στο γραφείο του Γεωργίου Παπανδρέου

όπου και παρέμεινε μέχρι το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Από το 1981 μέχρι το 1989 η Αγγέλα Κοκκόλα διατέλεσε διευθύντρια του Ιδιαίτερου Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και προϊσταμένη της γραμματείας του.

Στις ευρωεκλογές του 1994 τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε ως ευρωβουλευτής μέχρι το 1999.

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, την αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Βαθιά η θλίψη μας από την απώλεια της Αγγέλας Κοκκόλα. Πιστή φίλη και σύντροφος. Αγωνίστρια της Δημοκρατίας και συνοδοιπόρος στον αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ της χώρας μέχρι την ύστατη ώρα. Καλό ταξίδι Αγγέλα».

Βαθιά η θλίψη μας από την απώλεια της Αγγέλας Κοκκόλα. Πιστή φίλη και σύντροφος. Αγωνίστρια της Δημοκρατίας και συνοδοιπόρος στον αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ της χώρας μέχρι την ύστατη ώρα. Καλό ταξίδι Αγγέλα. pic.twitter.com/lmNzqJJZzR

— George A. Papandreou (@GPapandreou) December 16, 2017

The post «Έφυγε» η γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, Αγγέλα Κοκκόλα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα