Ευτυχώς υπάρχει και ο Κανάκης, όχι μόνο η σαβούρα των ριάλιτι

20:06 20/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Ευτυχώς ξανάρχισε το Ράδιο Αρβύλα, φιλαράκι, και έχουμε κάτι να δούμε στην τηλεόραση και εμείς οι άλλοι, που δεν αντέχουμε τη σαβούρα των ριάλιτι. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του (Σερβετάς, Κιούσης, Παναγιωτόπουλος) έστησαν καινούργια εκπομπή, το Βινύλιο, που «παντρεύει» το ραδιόφωνο με την τηλεόραση.

Ναι, ξέρω, θα μου πεις πως δεν πάνε καλά σε τηλεθέαση. Ξέρω, θα πεις ότι εμείς οι «άλλοι» είμαστε λίγοι, μειοψηφία. Και, όπως έλεγε ο Νιόνιος, οι μειοψηφίες «τάγματα ξυπόλητα».

Ο λαός άλλα γουστάρει, Survivor, MasterChef, Power of Love. Γυναίκες «τούμπανο», άντρες «φουσκωτούς» και γενικώς ξεκατίνιασμα. Το ξέρω.

Αλλά εμείς οι «άλλοι», που δεν θέλουμε την τρασαδούρα, θα την κόψουμε τελείως τη ρημάδα την τηλεόραση; Όχι δα. Και να σου πω και κάτι, ακόμη, φιλαράκι; Υπάρχουν και άλλοι πολλοί, που δεν την ανοίγουν καθόλου ακριβώς γιατί σιχαίνονται τα καραριάλιτι και την αισθητική που επιβάλλουν. Ας γίνουν, λοιπόν, και δύο προγράμματα για εμάς. Και ας τα υποστηρίξει ο Αντέννα, παρά τα φτωχά ποσοστά. Σιγά σιγά μπορεί να δυναμώσουν, να τα επιλέξει περισσότερος κόσμος.

Στο κάτω κάτω η τηλεοπτική χρονιά αποτυχημένη είναι για το κανάλι τού Κυριακού. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται κάθε μέρα. Ας δώσει χώρο σε κάτι διαφορετικό και ας το φέρει σε μια πιο νορμάλ ώρα, όχι στη μία το πρωί. Να έχουμε κάτι να βλέπουμε και εμείς, φιλαράκι μου.

Ευτυχώς υπάρχει και ο Κανάκης, όχι μόνο η σαβούρα των ριάλιτι

The post Ευτυχώς υπάρχει και ο Κανάκης, όχι μόνο η σαβούρα των ριάλιτι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα