Δυο μεγάλα «καρφιά» του Γιάννη Λάτσιου στον Τζόνι Καλημέρη…

20:56 19/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Δυο μεγάλα «καρφιά» επιφύλασσε ο γενικός διευθυντής Προγράμματος του Αντέννα, Γιάννης Λάτσιος, στον προκάτοχό του Τζόνι Καλημέρη, κατά την παρουσίαση του Προγράμματος του σταθμού για την επόμενη σεζόν.

— Το πρώτο αφορούσε την ώρα μετάδοσης του κεντρικού δελτίου. Όπως είναι γνωστό ο Τζόνι Καλημέρης είχε αποφασίσει, πριν από ενάμισι χρόνο, να μεταφέρει στις 7 το απόγευμα την ώρα έναρξης των ειδήσεων, με το επιχείρημα ότι έτσι θα αύξανε τη διάρκεια του prime time κατά μία ώρα. Έσπασε, έτσι, μια ισχυρότατη τηλεοπτική συνήθεια 27 ετών,

χωρία καμία προετοιμασία μάλιστα. Αποτέλεσμα: Το δελτίο, με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη τότε, έχασε κατά κράτος από τον Alpha, που είχε χτίσει πιστό κοινό στη ζώνη εκείνη επί χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά την ανάληψη της παρουσίασης του δελτίου από τον Νίκο Χατζηνικολάου και την τοποθέτηση ισχυρού ληντ ιν πριν από την έναρξή του (ώστε να κοντράρει το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Deal του Alpha), δεν μπόρεσε να πάρει «κεφάλι», με εξαίρεση μόνο τον πρώτο μήνα.

«Ο κύκλος ζωής των ανθρώπων που βλέπουν δελτίο και μας αφορούν, δεν τελειώνει στις 18:30. Είναι καλό και για τη ροή του προγράμματος και για το κοινό να αλλάξει ώρα, καθώς αυτή η αλλαγή παρατείνει την απογευματινή ζώνη του σταθμού», τόνισε ο κ. Λάτσιος, και επισήμανε ότι το δελτίο θα ξεκινά στις 8 κάθε βράδι και την ώρα 7 με 8 θα μεταδίδεται η νέα τηλεοπτική σειρά «Παρθένα ζωή», της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.

— Το δεύτερο «καρφί» του Γιάννη Λάτσιου στον προκάτοχό του αφορούσε το «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο επί των ημερών Καλημέρη μεταδιδόταν κάθε 15 μέρες. Ο νέος επικεφαλής της ψυχαγωγίας του Αντέννα είπεξεκάθαρα ότι «αυτό που έγινε πέρυσι ήταν λάθος». Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Χαρακτήρισε την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη ως «την πιο σημαντική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης». Και πρόσθεσε:

«Είμαστε υπερήφανοι που την έχουμε. Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν λάθος. Δεν γίνεται μία εκπομπή να μην έχει περιοδικότητα και να βγαίνει κάθε 15 ημέρες».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Λάτσιος είχε αποχωρήσει από τον σταθμό πριν από 2 χρόνια και τη θέση του είχε πάρει ο Τζόνι Καλημέρης. Φέτος έγινε ακριβώς το αντίστροφο…

Keywords
Τυχαία Θέματα