Δύο αδελφοί κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη

10:52 8/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Έπειτα από καταγγελία συνελήφθη 37χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη που φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του. Μαζί του καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 34χρονος αδελφός του, καθώς κι αυτός φέρεται -σύμφωνα με την ίδια καταγγελία- να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν το κορίτσι ήταν σε ηλικία 10 και 11 ετών ο πρώην σύντροφός της μητέρας

της, με τον οποίο διέμενε στο ίδιο σπίτι, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη φαίνεται ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης και από τον αδελφό του άλλοτε συντρόφου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.

Η ανήλικη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό, οπότε εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στον οποίο φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε. Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια (με την επιβαρυντική περίπτωση που ο δράστης συνοικεί με το ανήλικο θύμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα