Δρογώσης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ήμουν μέλος και θα ντρέπομαι μια ζωή…

17:17 5/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξέσπασε για άλλη μια φορά ο καλλιτέχνης Στάθης Δρογώσης, ο οποίος στο παρελθόν ήταν φανατικός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εδώ και μήνες έχει αποστασιοποιηθεί εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του στην κυβερνητική πολιτική. Όπως έγραψε μάλιστα ο κ.Δρογώσης με αφορμή την προωθούμενη τροπολογία για τον περιορισμό των απεργιών «αυτά δεν τα έφερε ούτε ο Σαμαράς…».

Αυναλυτικότερα στον λογαριασμό του στο Facebook

έγραψε:
Φίλοι μου δεν προλαβαίνω να κάνω εκπομπη…Την επόμενη Δευτέρα θα επανορθώσω…Χωρίς να θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή Θέλω να πω ότι αυτό που ψηφίζει αύριο ο συριζα δεν το έφερε ούτε ο Σαμαράς…Ουσιαστικά καταργούν τις απεργίες…Συγγνώμη που μιλώ πολιτικά…Ήμουν μέλος τους και θα ντρέπομαι μια ζωή…Δείτε όμως το παράξενο.Θελουν για μια απεργία να εκφραστεί το 50+1 τοις εκατό των ταμειακώς εντάξει μελών του σωματείου..Ενώ στη βουλή 151 βουλευτές βγάζουν με το 25% του πληθυσμού..Παρακαλώ μην το κοινοποιήσετε και με περιλάβουν πάλι οι συριζαίοι ή οι ακροκεντρώοι..

The post Δρογώσης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ήμουν μέλος και θα ντρέπομαι μια ζωή… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα