Δημοσιογράφος στη Σουηδία ο τρομοκράτης της Παναγίας των Παρισίων

21:02 7/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Δημοσιογράφος στη Σουηδία και στη συνέχεια φοτητής τη Γαλλία ήταν σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien ο άνδρας που επιτέθηκε με σφυρί σε αστυνομικό μπροστά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων.

Ο Farid. I, ήταν δημοσιογράφος στη Σουηδία και ήταν καταγεγραμμένος ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος από το 2008, στην Ουψάλα,

στο κέντρο της χώρας. Μάλιστα εμφανιζόταν ως ειδικός στα θέματα «ανάπτυξης, δημοκρατίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου», σύμφωνα με το μέσο στο οποίο εργαζόταν στην Σουηδία.

Σπούδασε δημοσιογραφία σε πανεπιστήμιο της Ουψάλα, από το 2009 ως το 2011 και πήρε το πτυχίο του το 2011.
Τον Μάρτιο του 2008, ο Farid I. δημοσίευσε ένα άρθρο στην επιθεώρηση «Världshorisont», την οποία εκδίδει η Σουηδική Ομοσπονδία των Ηνωμένων Εθνών, ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΗΕ. Το άρθρο του έχει τίτλο «Πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας: 7 σκοτεινά χρόνια για τα δικαιώματα του ανθρώπου».

Την φωτογραφία του δημοσιεύει αποκλειστικά η γαλλική εφημερίδα Le Parisien:

Επιπλέον όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την ταυτότητα του. Σύμφωνα με την σουηδική «Expressen», ο Farid. I ήταν παντρεμένος ως το 2005 με Σουηδέζα, η οποία όμως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση μετά την εμποκή του στην τρομοκρατική επίθεση στην Παναγία των Παρισίων.
Ο Farid. I είχε φύγει από την Σουηδία και πήγε στην Αλγερία, το 2013. Ωστόσο η τελευταία του γνωστή διεύθυνση ήταν σε ένα προάστιο της Στοκχόλμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα