Διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο σταρ του Grey’s Anatomy

22:02 19/9/2017 - Πηγή: Aixmi

H σταρ της σειράς Grey’s Anatomy Kate Walsh αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της όταν πριν από δύο χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Μιλώντας στο περιοδικό Cosmopolitan αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και έκανε επέμβαση αφαίρεσης το 2015. Όμως από αυτήν την περιπέτεια έμαθε πολλά.
Εκείνη την περίοδο μόλις είχε αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμωδία Bad Judge στην οποία είχε και

τον ρόλο του παραγωγού και ένοιωθε εξαντλημένη.

«Δούλευα απίστευτα πολλές ώρες, μπορεί και 80 την εβδομάδα και αρκετά σκληρά. Οπότε η κόπωση δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα. Σκέφτηκα ότι θα αλλάξω το πρόγραμμά μου και θα χαλαρώσω. Έπινα πέντε καφέδες την ημέρα και πάλι δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Έλεγα ότι όλα είναι εντάξει, θα αλλάξω τη ρουτίνα μου και θα είναι μια χαρά».

Ο καθηγητής πιλάτες της ήταν αυτός που της επεσήμανε ότι είχε προβλήματα ισορροπίας, ενώ αντιμετώπιζε και έντονους πονκέφαλους.

Ήταν τόσο τρομακτικό, ήμουν σαν ρομπότ όταν το άκουσα. Αισθανθηκα ανακουφιση που είχα έναν καταπληκτικό γιατρό και έναν από τους καλύτερους χειρουργούς στον κόσμο. Μέσα σε τρεις ημέρες, από την διάγνωσή της, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μετά την αφαίρεση του όγκου, οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ήταν καλοήθης.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το χειρουργείο της για την αφαίρεση του όγκου, η Walsh έχει αναρρώσει πλήρως και δουλεύει πιο σκληρά από ποτέ, αλλά η εμπειρία αυτή έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Μαζί με τους Patrick Dempsey, Neil Patrick Harris και Donald Faison προσπαθούν μέσω τηλεοπτικών εκαστρατειών να ενθαρρύνουν ανθρώπους να κάνουν τις ετήσιες εξετάσεις τους και να νοιάζονται για την υγεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα