Διάσημοι «εισβολείς» γάμων (EIKONEΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

13:42 29/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί να χωρίζουν, αλλά ένα άλλο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έχουν μία δυνατή σχέση που μετρά 28 χρόνια.

Ο ηθοποιός φαίνεται λοιπόν πως είναι η ιδανική διασημότητα για να δώσει τις ευχές σε γαμήλια τελετή, κι αυτό αποδείχθηκε για ένα ζευγάρι που φωτογραφιζόταν μετά το γάμο του, στο Σέντραλ Παρκ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Τομ

Χανκς έκανε τζόκινγκ και σταμάτησε να τους ευχηθεί ό,τι καλύτερο: οι φωτογραφίες σύντομα έγιναν viral στο Instagram.

Η «εισβολή» διάσημων σε γάμους είναι ολοένα και συχνότερο φαινόμενο, αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian», στο οποίο παρατίθενται και παραδείγματα.

Στην παρακάτω φωτογραφία Χανκς εισβάλει το 1993, σε γαμήλια φωτογραφία της Maria Dunning Chapman στην Νότια Καρολίνα. Ο Χανκς εκείνη την εποχή κινηματογραφούσε το «Forrest Gump»

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ βρέθηκε «αυθόρμητα» το καλοκαίρι στον γάμο ενός θαυμαστή της, στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο γάμος τελέστηκε σε δωμάτιο νοσοκομείου και το ζευγάρι χόρεψε το Blank Space της τραγουδίστριας.

«Είναι ο αγαπημένος ράπερ της μητέρας της νύφης» είναι μία φράση που θα κάνει πολλούς να αισθανθούν ότι είναι πολύ μεγάλοι σε ηλικία. Ο Σνουπ Ντογκ βρέθηκε σε γάμο Ινδών στο Hard Rock Hotel, στο Σικάγο, όπου διέμενε για εμφανίσεις στο Μουσικό Φεστιβάλ North Coast. Οι φωτογράφοι τον εντόπισαν με τους νεόνυμφους και την κατενθουσιασμένη μητέρα της νύφης, κ. Γκιαντάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα