Διαψεύδει η Ζωή για το γραφείο -Την καταγγέλλει η αρμόδια υπάλληλος

21:36 22/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι «καπάρωσε» γραφείο στον 2ο όροφο της Βουλής με θέα στον Εθνικό Κήπο, αλλά η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης του Κοινοβουλίου έχει στείλει επιστολή από την 1η Σεπτεμβρίου, με την οποία καταγγέλλει ότι έχει χαθεί το χαρτί του επίμαχου γραφείου.

Η επιστολή απευθύνεται στον γενικό γραμματέα Βουλής

Γιώργο Θαλάσση, αλλά έχει κοινοποιηθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στο χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης» γράφει η κα Δρούλια.

«Ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της βιβλιοθήκης της Βουλής. Εκεί φυλάσσονται, μεταξύ άλλων το ασημένιο Ευαγγέλιο και το Κοράνιο, στα οποία ορκίζονται και έχει ορκισθεί το Σώμα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ως σήμερα. Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της»

Keywords
Αναζητήσεις
κωνσταντοπουλου βιβλιοθηκη βουλης
Τυχαία Θέματα