Διάγγελμα Κιμ Γιονγκ Ουν – Απειλεί με βόμβα υδρογόνου τον «γκάνγκστερ» Τραμπ

08:41 22/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή την πρώτη ομιλία του Τραμπ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου από το βήμα απείλησε τη Βόρεια Κορέα ότι θα την ισοπεδώσει και θα την καταστρέψει ολοσχερώς, ο Κιμ Γιονγκ Ουν προχώρησε σε τηλεοπτικό διάγγελμα όπου ανταποδίδει τις απειλές και μάλιστα σε πολύ πιο αυστηρό ύφος.

Χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ «ψυχικά διαταραγμένο, γκάνγκστερ και κακοποιό που παίζει με τη φωτιά» και τον

προειδοποιεί ότι θα το πληρώσει ακριβά.

Κατηγορεί τον Τραμ ότι αντί να κάνει μία στερεότυπη ομιλία, με τα συνηθισμένα σχόλιά του δεδομένου ότι θα μιλούσε στο μεγαλύτερο διπλωματικό Σώμα του κόσμου, εκείνος προτίμησε να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση και να προχωρήσει σε πρωτοφανείς απειλές που ποτέ κανείς από τους προκατόχους του δεν είχε εκστομίσει.

«Ένα φοβισμένο σκυλί γαβγίζει πιο δυνατά’ είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στο διάγγελμά του και συνέχισε συμβουλεύοντάς τον να επιλέγει με σύνεση λέξεις αλλά και να είναι προσεκτικός όταν μιλά μπροστά σε κόσμο.

«Η ψυχικά διαταραγμένη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου που ανοιχτά στον ΟΗΕ εξέφρασε την ανήθικη βούλησή του να «καταστρέψει ολοσχερώς» ένα κυρίαρχο κράτος, πέρα ​​από τα όρια απειλών και αλλαγής καθεστώτος ή ανατροπής του κοινωνικού συστήματος, κάνει ακόμη και εκείνους με κανονική ικανότητα σκέψης να σκέφτονται για διακριτικότητα και ηρεμία.

Οι παρατηρήσεις του μου θυμίζουν λέξεις όπως «πολιτικός λαϊκός» και «πολιτικός αιρετικός» που ήταν στη μόδα σχετιά με τον ίδιο στη διάρκεια της προεκλογικής του προεκλογικής εκστρατείας.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Trump προκαλεί ανησυχία στον κόσμο με τις απειλές και τους εκβιασμούς του εναντίον όλων των χωρών του πλανήτη. Είναι ανίκανος να κρατήσει το προνόμιο της ανώτατης διοίκησης μιας χώρας και είναι σίγουρα ένας αδίστακτος και ένας γκάνγκστερ που αγωνίζεται να παίζει με τη φωτιά και όχι ως πολιτικός«.

Και συνεχίζει ο ηγέτης του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ: «Οι παρατηρήσεις του με έπεισαν, παρά να τρομάξω ή να με σταματήσω, ότι το μονοπάτι που επέλεξα είναι σωστό και ότι πρέπει να το ακολουθήσω.

Τώρα που ο Τραμπ προσβάλλει τη χώρα μου μπροστά στα μάτια του κόσμου και έκανε την πιο άγρια ​​δήλωση του πολέμου στην ιστορία ότι θα κατέστρεφε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, θα εξετάσουμε με σοβαρότητα την άσκηση αντίστοιχου, υψηλότερου επιπέδου της αντιστάθμισης της σκληρής γραμμής του.

Η δράση είναι η καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία του καθυστερημένου, ο οποίος, δυστυχώς, λέει μόνο ό, τι θέλει να πει.

Ως άνθρωπος που εκπροσωπεί τη ΛΔΚ και για λογαριασμό της αξιοπρέπειας και της τιμής του κράτους και του λαού μου και δικού μου, θα κάνω τον άνθρωπο που κατέχει το προνόμιο της ανώτατης διοίκησης στις ΗΠΑ να πληρώνει ακριβά για την ομιλία του ζητώντας την πλήρη καταστροφή της ΛΔΚ .

Αυτό δεν είναι ρητορική έκφραση που αγαπήθηκε από τον Τραμπ.

Σκεφτόμουν τώρα σκληρά για την απάντηση που θα μπορούσε να περιμένει όταν επέτρεψε τέτοια εκκεντρικά λόγια να ξεφύγουν από τη γλώσσα του.

Ό,τι περίμενε ο Τραμπ, θα αντιμετωπίσει πέρα ​​από την προσδοκία του.

Σίγουρα θα εξημερώσω τον διανοητικά διαταραγμένο Αμερικανό καθυστερημένο με φωτιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα