Διαδικτυακό «μπέρδεμα» για τον Τραμπ – Αντί Ιβάνκα Tραμπ… σκέτο Ιβάνκα

10:46 17/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Μπελάδες προκάλεσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε μία δημοτική σύμβουλο στο Μπράιτον της Μ. Βρετανίας μπερδεύοντας το όνομά της με αυτό της κόρης του.

Ο Τραμπ, με τα 20 εκατ. ακολούθους, έκανε retweet μία ανάρτηση ενός φίλου του από τη Μασαχουσέτη ότι η Ιβάνκα Τραμπ είναι «γυναίκα με αληθινό χαρακτήρα και φινέτσα». Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παρατήρησε ότι ο χρήστης είχε κάνει λάθος στο όνομα της κόρης του κι αντί @IvankaTrump

είχε γράψει @Ivanka με αποτέλεσμα αποδέκτης της ανάρτησης να γίνει η Ιβάνκα Μάτζιτς από το Μπράιτον, με 2.800 ακόλουθους.

"@drgoodspine: @realDonaldTrump @Ivanka Trump is great, a woman with real character and class."

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 17, 2017

«Η Ιβάνκα Μάτζιτς απ’ το Μπράιτον της Αγγλίας είναι θαυμάσια γυναίκα, έχετε δίκιο. Αλλά η ζωή της έχει γίνει κόλαση. Προσπαθεί να κοιμηθεί και το τηλέφωνό της κουδουνίζει ασταμάτητα», απάντησε ο συγγραφέας Μαρκ Πίγκας στον Τραμπ και τον ακόλουθό του.

Ο Τραμπ δεν διέγραψε το tweet του με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες να το κάνουν retweet σχολιάζοντας καυστικά το «μπέρδεμα» του Τραμπ. Η Μάτζιτς βρήκε τον μπελά της με αποτέλεσμα να κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα