Δ. Καμμένος: Υπερβολικά αυστηρή η δήλωση Μαξίμου για «σουλτάνο»

10:34 2/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Υπερβολικά «αυστηρή» έκρινε την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου όπου εμμέσως χαρακτηρίζεται «σουλτάνος» ο Ταγίπ Ερντογάν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως η Αθήνα δεν πρέπει να παρασύρεται στο προεκλογικό παιχνίδι και τη ρητορεία

του Τούρκου προέδρου.

Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι ειδικά το γραφείο του πρωθυπουργού πρέπει να είναι «πιο προσεκτικό» σε τοποθετήσεις που αφορούν στην Τουρκία, καθώς ο πρωθυπουργικός λόγος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και συνεπώς υπάρχει μικρότερη ελευθερία έκφρασης.

Ωστόσο, δικαιολόγησε πλήρως τη δήλωση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για την ήττα της Οθωμανικής Τουρκίας στην επανάσταση του 1821, αποδίδοντάς την στην εθνική επέτειο.

Εκτίμησε πως η Άγκυρα θα κλιμακώσει τις λεκτικές επιθέσεις όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές του 2019, σημειώνοντας πως ο κ. Ερντογάν αυτή τη φορά κινδυνεύει με ήττα και γι αυτόν τον λόγο επενδύει στην ένταση στα ελληνοτουρκικά.

The post Δ. Καμμένος: Υπερβολικά αυστηρή η δήλωση Μαξίμου για «σουλτάνο» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα