Χουντικό σύνθημα στη Βουλή – Λαγός: Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών – Μαντάς: Η Χούντα είναι εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

10:43 7/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σάλο προκάλεσε στη Βουλή η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, ο οποίος χρησιμοποίησε το χουντικό σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών». Αντέδρασε αμέσως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς που φώναζε «Η Χούντα είναι εδώ!» ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές της

ΧΑ χειροκροτούσαν και επευφημούσαν τον συνάδελφό τους.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Λαγός είπε κλείνοντας την ομιλία του: «Θα μπούμε σε καφενεία, σε χωριά και σε πόλεις για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες. Να δώσετε, λοιπόν, και στον φτωχό τον Έλληνα, που δουλεύει τόσα χρόνια, να δώσετε και στον φτωχό τον Έλληνα, τον άνεργο, που δεν έχει να βάλει το κεφάλι του κάτω από ένα κεραμίδι, να δώσετε και σε αυτόν σπίτι, να του δώσετε εκτάσεις γης και να του δώσετε χρήματα, να βγάλει την πείνα του και την ταλαιπωρία στην οποία τον έχετε βάλει. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό θα πολεμήσουμε και θα δούμε αν αυτός ο νόμος βγει αντισυνταγματικός, μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής. Και όσο να μας πολεμάτε, εμείς θα συνεχίσουμε και θα φωνάζουμε «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»».

Η προεδρεύουσα της διαδικασίας Τασία Χριστοδουλοπούλου αντέδρασε: «Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό».

Το βίντεο από το enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα