«Χειροπέδες» σε νεαρό που απειλούσε μέσω Facebook τον Πολάκη- Οι αιχμές του υπουργού

20:12 29/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Συνελήφθη από αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας, μετά από εισαγγελική παραγγελία, 31χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι αναρτούσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απειλητικά και υβριστικά μηνύματα σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αλλά και άλλων μελών της κυβέρνησης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Πολάκης ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής αφήνοντας ωστόσο υπονοούμενα και αιχμές

για τη χρονική στιγμή που συνελήφθη ο δράστης, μετά την απομάκρυνση του επικεφαλής της υπηρεσίας Μανώλη Σφακιανάκη.

Όπως έγραψε ο κ.Πολάκης:
Πριν λιγο με ενημέρωσαν οτι συνελήφθη το τσογλανι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνυματα σε μενα και στη γυναίκα μου απο τον Αύγουστο και σε αλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απο τον οκτωβρη .Ενα ευχαριστω προς τους αξιωματικούς της Ασφαλειας Αττικης που το έκαναν…..και να θεωρήσω οτι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτο συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος …..
ΥΓ πρόκειται για ενα κρυφοφασιστακι, τριαντάρη, ονόματι Σπυροπουλος Δημητρης που είχε ψευδώνυμο στο fb Dum Spiro Spero

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 31χρονου -ο οποίος δηλώνει «συγγραφέας, ηθοποιός και αντισυριζαίος»- οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν: ένα σπρέι πιπεριού, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, μαχαίρια, αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα. Έτσι, εκτός από την απειλή και την εξύβριση, ο νεαρός που έχει στο προφίλ του το σήμα της ΕΥΠ, κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα