Χάσι: «Ξεκινάμε από το 0-0….»

18:33 1/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Μπέσνικ Χάσι και ο Στέφανος Καπίνο δεν σχολίασαν ούτε στιγμή το 3-1 του Βελιγραδίου και τόνισαν πως ο Ολυμπιακός θα μπει πολύ σοβαρά στο ματς με την Παρτιζάν.

Προφανώς είναι το μεγάλο φαβορί. Η νίκη με 3-1 μέσα στο Βελιγράδι του δίνει τεράστιο αβαντάζ. Πόσω μάλλον όταν θ’ αγωνίζεται στο «Καραϊσκάκης» και με την στήριξη των φιλάθλων. Ομως ο Ολυμπιακός δεν έχει προκριθεί και ο Μπέσνικ Χάσι

θέλει να ρίξει τους τόνους. Επανέλαβε τρεις φορές πως το ζευγάρι είναι στο… 0-0 και όχι στο 3-1 θέλοντας να δείξει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μιλήσατε πριν το παιχνίδι με τους παίκτες;
«Ναι είναι αλήθεια πως μιλήσαμε. Το αντιμετωπίζουμε σαν 0-0. Τώρα την πίεση θα την έχουμε εμείς και όχι αυτοί. Θα είναι λάθος εαν δεν αρχίσουμε τον αγώνα σαν είναι 0-0».

Υπάρχει όμως και το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα…
«Εχω εμπειρία απο αυτά τα ματς. Θα είμαστε έτοιμοι. Εαν μπεις στο γηπεδο λες και εχεις πλεονέκτημα δύσκολα αλλάζει αυτό. Θα πρέπει ξεκινήσουμε τον αγώνα σαν να είναι 0-0».

Σας προβληματίζουν οι στημένες φάσεις;
«Είναι αλήθεια πως υστερουμε λίγο σε υψος αλλά εαν χειριστεις σωστα την μπάλα μπορείς να τα καταφέρεις. Είμαι ευχαριστημένος απο το πρωτο ματς. Εχουμε ψηλούς παίκτες και μπορεί να παίξουν πολλοί απο αυτούς. Και ένας κοντός εαν τοποθετηθεί σωστά μπορεί να παει καλά»

Εχετε καταλήξει στην 11αδα;
«Εχω προγραμματίσει το πλάνο μου. Δεν θα σας το πω. Δεν πήγαμε αμυντικά εκεί. Πήγαμε επιθετικά. Το ίδιο και αύριο. Είμαι αποφασισμένος και το ίδιο και η ομάδα. Και στο προηγούμενο ματς αν και χάσαμε τον Φορτούνη μπήκαμε έτοιμοι και με κίνητρο. Το ίδιο και τώρα»

Εάν μπορεί να πάει κάτι στραβά;
«Όλα μπορούν να πάνε στραβά. Όπως κερδίσαμε 3-1 έτσι μπορεί να γίνει και τώρα με την Παρτιζάν. Να μην δεχθούμε γρήγορο γκολ και να μην μας πιάσει πανικός. Να κάνουμε ότι καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο;
«Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Παίξαμε καλά στο πρώτο ματς αλλά είχαμε και τραυματίες. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας αλλά όχι με προβλήματα. Όχι με περιστατικά όπως στον πρώτο αγώνα. Να μας στηρίξουν με θετικό τρόπο. Όσο περισσότερο παίζουμε τόσο θα βελτιωνόμαστε και θα πηγαίνουμε πιο καλά»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Στέφανος Καπίνο ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Σας ζήτησε ο προπονητής να μην κοιτάξετε το σκορ του πρώτου αγώνα;
«Αυτό μας ζήτησε. Να δούμε το ματς σαν πρώτο και 0-0 ώστε η Παρτιζάν να μην διεκδικήσει κάτι. Νομιζω θα έρθουν πιο επιθετικά. Θα μας πιέσουν όπως και εκεί. Θα κάνουμε το παιχνιδι μας και οτι θέλει ο προπονητής».

Πως είναι το κλίμα στ’ αποδυτήρια;
«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πως η σειρα αυτή δεν έχει τελειώσει. Σαν να είναι 0-0. Αυτό συζητησαμε και μεταξύ μας και αυτό θα κάνουμε και αύριο»

Ενα μήνυμα για τον κόσμο;
«Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Πέρυσι δεν ηταν τόσο καλη σεζόν και για εμας και για εκείνους. Δεν μπήκαμε Champions League. Φέτος κάνουμε μια νέα προσπαθεια και τους θέλουμε δίπλα μας. Για εμας είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στους ομίλους και έχει γίνει οτι χρειαζεται για να είμαστε εκεί».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα