Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας γνώριζε για την εναλλακτική εξόδου από το ευρώ

17:00 1/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Στην αποκάλυψη ότι τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν εδώ και χρόνια «το περίγραμμα μίας εναλλακτικής λύσης εξόδου από την Ευρωζώνη» προχώρησε η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

Σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Kontranews η Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής τονίζει ότι «αυτή η συζήτηση μάλιστα είχε εμπλουτιστεί το τελευταίο εξάμηνο και ήταν σε γνώση του Πρωθυπουργού». Η ίδια

χαρακτήρισε στη συνέχεια ως «ανακριβή» τον ισχυρισμό ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει ακούσει κάποια εναλλακτική πρόταση από τους διαφωνούντες.

Η κ. Χαραλαμπίδου, χαρακτηρίζει τη συμφωνία «σκληρή μνημονιακή» και όπως λέει, υπήρχε στο τραπέζι η επιλογή της ρήξης, αλλά δεν επιλέχθηκε.

Η ίδια άφησε αιχμές στο Μέγαρο Μαξίμου κάνοντας λόγο για υποχώρηση από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ η οποία (σ.σ υποχώρηση) « δεν συνέβη κατόπιν εντολής του κόμματός μας, αλλά ήταν μία πρωτοβουλία της Κυβέρνησης».

Τέλος, στηρίζει ανοικτά τόσο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς και την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνοντας μάλιστα ότι «όποιος αυτή την στιγμή συντάσσεται με τους υβριστές της δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα