Χανιά: Άνδρας εισέβαλε στον ΟΚΑΝΑ – Ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς – Κρατεί 3 ομήρους

09:49 8/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε οπλισμένος στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων. Ο άνδρας, πατέρας τριών παιδιών τράβηξε όπλο και πανικόβλητοι τρεις υπάλληλοι κρύφτηκαν σε διπλανό γραφείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις εναντίον των οποίων ο άνδρας πυροβόλησε κι όταν εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά, τον τραυμάτισαν στα πόδια.

Ο άνδρας ζητεί να δει εισαγγελέα και τον δήμαρχο για να του ανανεώσουν την άδεια περιπτέρου.

Ο δράστης είναι τραυματισμένος

στα πόδια και κρατεί τρία άτομα όπως δήλωσε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο σημείο μεταβαίνει διαπραγματευτής της αστυνομίας,

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας ο οποίος έσπευσε αμέσως στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ για να μιλήσει με τον 45χρονο άνδρα, όπως γράφει το cretapost.gr.

Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας γνωρίζει το περιστατικό καθώς κατά τα παρελθόν έχει συνομιλήσει αρκετές φορές με τον 45χρονο για το θέμα του περιπτέρου.

«Πρόκειται για ένα περίπτερο που βρίσκεται στο χώρο του Ενετικού Λιμανιού στα Χανιά και έπρεπε να κατεδαφιστεί για να προχωρήσουν οι εργασίες. Με τον 45χρονο έχουμε μιλήσει πολλές φορές και μάλιστα καθυστερήσαμε όσο μπορούσαμε την ανάκληση της άδειας ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί κι έτσι προχωρήσαμε στην ανάκληση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο κ. Βάμβουκας ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως ο ίδιος είχε προτείνει μία σειρά λύσεις στον 45χρονο – όπως να πάρει άλλο περίπτερο – αλλά εκείνος δεν δέχθηκε καμία πρόταση.

Βίντεο-φωτό: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα