Χανιά: 16χρονη βούτηξε στο κενό απο γέφυρα στην εθνική οδό

17:04 29/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Να θέσει τέλος στη ζωή της επιχείρησε μια 16χρονη μαθήτρια από τα Χανιά, η οποία βούτηξε στο κενό από τη γέφυρα της εθνικής οδού στον κόμβο του Γαλατά.

Από την πτώση της έφερε πολλαπλά τραύματα και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων.

«Αφού διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι φέρει κατάγματα στα πόδια, τον αυχένα και τη λεκάνη, με την εισαγωγή της στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων,

υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις, για να ελεγχθεί πλήρως η κλινική της εικόνα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ.Ζουρίδης.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες το νεαρό κορίτσι, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της, μόλις το προσέγγισαν κάτω από την γέφυρα, άφησε να εννοηθεί ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους.

The post Χανιά: 16χρονη βούτηξε στο κενό απο γέφυρα στην εθνική οδό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα