Χάνει μονάδες η Μέι – Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

16:44 28/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Μειώνουν τη διαφορά από την προπορευόμενη Μέι και τους Συντηρητικούς της οι Εργατικοί σύμφωνα με τις τέσσερις τελευταίες δημοσκοπήσεις δέκα ημέρες πριν από τις γενικές εκλογές.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ORB,

η απόσταση που χωρίζει τους Συντηρητικούς από το Εργατικό Κόμμα μειώνεται στις 6 μονάδες, από 12 που ήταν την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν 44% έναντι 38% των Εργατικών, 7% των Φιλελευθέρων και 4% του ξενοφοβικού UKIP.

Μόλις 10 μονάδες είναι αυτές που χωρίζουν πλέον τα δύο μεγάλα κόμματα σύμφωνα με την Opinium για λογαριασμό της εφημερίδας Observer, όπου οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν ποσοστό 45% και οι Εργατικοί 35%.

Στις 12 μονάδες (από 18 πριν από 15 ημέρες) είναι η διαφορά τους σύμφωνα με την ComRes για λογαριασμό των εφημερίδων Sunday Mirror και Independent. Οι Συντηρητικοί έχουν πέσει στο 46% ενώ οι Εργατικοί ανέβηκαν κατά 4 μονάδες και έφτασαν στο 34%.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov για την εφημερίδα Sunday Times, οι Συντηρητικοί προηγούνται με ποσοστό 43% και οι Εργατικοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 36%.

Keywords
Τυχαία Θέματα