Μπριζίτ Μακρόν: Η διαφορά μας φαίνεται στο πρωινό – Ο Εμανουέλ με τη φρεσκάδα του, εγώ με τις ρυτίδες μου

10:09 19/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Χθες κυκλοφόρησε το τεύχος της γαλλικής Elle όπου το εξώφυλλό της κοσμεί η Μπριζίτ Τρονιέ Μακρόν, Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και μιλάει κυριολεκτικά για όλα. Φυσικά εκεί που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον είναι η σχέση της Μπριζίτ Μακρόν με τον Εμανουέλ και τον έρωτά τους που διαρκεί περισσότερο από 20 χρόνια.

Όπως λέει «το μόνο λάθος του Εμανουέλ είναι ότι είναι νεότερός μου» και για τη διαφορά των 24 χρονών που τους χωρίζει λέει: «Φυσικά, τρώμε

μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της Εμανουελ Μακρόν λέει: «Όταν διαβάζω για εμάς, πάντα νιώθω πως διαβάζω για την ιστορία κάποιου άλλου. Η ιστορία μας, όμως, είναι πολύ απλή».

Αρχικά, όταν συναντήθηκε με τον μαθητή της τότε Εμανουέλ, πίστεψε ότι ήταν τρελή. Ότι είχε χάσει τη λογική της. Αλλά, όπως λέει: «Αν δεν είχα κάνει την επιλογή αυτή, θα είχα χάσει όλη μου τη ζωή».

Kλήθηκε να απαντήσει στα πυρά που δέχεται για το γεγονός ότι επιλέγει να φορά συχνά μίνι φούστες, ενώ είναι «πολύ μεγάλη για αυτό». «Φοράω φούστες πάνω από το γόνατο, όχι μίνι», αντέτεινε. «Παρόλο που μου άρεσε να φοράω μίνι όταν ήμουν νεότερη, δεν επιτρεπόταν. Ετσι τις κρύβαμε στις τσάντες μας και τις φορούσαμε έξω για να χορέψουμε ροκ ν ρολ», λέει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και εξηγεί ακόμη ότι φορούσε μίνι κάτω από πολύ μακριές φούστες και όταν χρειαζόταν έβγαζε τη μακριά και γινόταν η αποκάλυψη του μίνι. Ωσπου κάποια στιγμή την έπιασε η γιαγιά της: «Ω θεέ μου, μοιάζεις με παχουλή γριά, να μην το ξανακάνεις ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα