Μπουτάρης: Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» να αλλάξει σε «Γκάλης»

12:16 13/2/2018 - Πηγή: Aixmi

«Έχουμε χάσει εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε για το όνομα της Μακεδονίας ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο των αντιδράσεων για τις δηλώσεις του περί μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» και των ΚΤΕΛ. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για σκέψεις που έκανε, αλλά ουσιαστικά επέμεινε στις θέσεις του, προτείνοντας μάλιστα ως ιδέα το αεροδρόμιο να μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης».

«Ποια ‘’πάντα δίνουμε’’ αυτά

που έχουν ήδη πάρει;» διερωτήθηκε για την ονομασία. «Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας, θα γίνουν της Τουρκίας… Και τους ρίχνουμε στα νερά των Τούρκων… Είδατε τι έγινε χθες στην Τουρκία; Το περίφημο ‘’όνομα’’ έχει διχάσει τον κόσμο, μας έχει διαλύσει» σημείωσε o δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Τι μάχη δίνουμε, ότι θα μας κλέψουν τη Θεσσαλονίκη; Ότι θα κατέβουν να την πάρουν; Δεν είναι ανθρωποφάγοι οι άνθρωποι επειδή υπήρχε ο περίφημος Γκρουέφσκι. Να μην ξύνουμε μόνιμα πληγές».

Μπουτάρης: Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» να αλλάξει σε «Γκάλης»

The post Μπουτάρης: Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» να αλλάξει σε «Γκάλης» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα