«Μπουρλότο» Ψυχάρη: Έβλεπα κρυφά τον Τσίπρα -Μου χάριζε δάνεια και Mega

18:26 28/2/2016 - Πηγή: Aixmi

«Μπουρλότο» έβαλε ο Σταύρος Ψυχάρης στο πολιτικό σκηνικό, αποκαλύπτοντας ότι είχε συναντηθεί τέσσερις φορές προεκλογικά με τον Αλέξη Τσίπρα και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο στήριξης των εντύπων του ΔΟΛ -αλλά και του Mega– στον Σύριζα, με αντάλλαγμα τη διαγραφή των δανείων του.

Ειδικότερα ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ και πρόεδρος του ΔΣ του Mega

υποστηρίζει πως έγιναν τέσσερις κρυφές συναντήσεις με τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη διάρκεια της τέταρτης εξ αυτών, που έγινε σε διαμέρισμα κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στις 4 Ιουλίου του 2014, του επροτάθη -όπως γράφει- να στηρίξει πάσει δυνάμει τον Σύριζα. Το αντάλλαγμα θα ήταν να χαριστούν όλα τα δάνεια του ΔΟΛ και να περάσει στα χέρια του όλος ο έλεγχος του Mega.

Απαντώντας το Μέγαρο Μαξίμου, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις συναντήσεις, αλλά αποδίδει στον Σταύρο Ψυχάρη την πρόταση. Όπως αναφέρει, εκείνος ζητούσε επίμονα τη διαγραφή των δανείων του και την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του Mega -τα αιτήματά του, όμως, δεν έγιναν δεκτά.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η γραμματεία του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση απαντά στα 3+1 ερωτήματα που έθεσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον Σταύρο Ψυχάρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΝΔ σπεύδει να κάνει τον συνήγορο της διαπλοκής.

Αντί η ΝΔ να κάνει με τόσο άκομψο και απροκάλυπτο τρόπο τον συνήγορο της διαπλοκής, καλό θα είναι να απαντήσει ξεκάθαρα:

Γιατί το σύστημα της διαπλοκής των ΜΜΕ δεν πλήρωνε επί τόσα χρόνια τον νόμιμο φόρο επί των διαφημίσεων και τα τέλη χρήσης των συχνοτήτων;

Γιατί ποτέ επί κυβερνήσεων ΝΔ δεν έγινε διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες;

Ρωτάμε επίσης αν ο κ. Μαυρίκος –για τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ κρατούν σιγήν ιχθύος- έχει εξοφληθεί από τα ταμεία του κόμματος, ή αν έχει να λαμβάνει και για ποιες υπηρεσίες ακριβώς.

Ο ελληνικός λαός περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι υπεκφυγές» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα