«Μπλόκο» στην επίσκεψη Τσίπρα στη Λάρισα για το περιφερειακό συνέδριο ετοιμάζουν οι αγρότες

18:24 13/9/2017 - Πηγή: Aixmi

«Θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό προετοιμάζουν οι αγρότες της Λάρισας στο πλαίσιο της επικείμενης επίσκεψής του για τη διεξαγωγή του περιφερειακού συνεδρίου.

Η απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκεια αγροτικής σύσκεψης που οργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας, με συμμετοχή Αγροτικών Συλλόγων και αγροτών όπου συζητήθηκαν τα οξυμμένα προβλήματα που αφορούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση θα είναι μια «μαζική

και δυναμική κινητοποίηση που θα οργανωθεί στη Λάρισα στη διάρκεια της επίσκεψης στην περιοχή του πρωθυπουργού Αλ Τσίπρα, προκειμένου να μιλήσει στο Περιφερειακό Συνέδριο που θα οργανώσει η κυβέρνηση».

Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται Πανελλαδική Σύσκεψη από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στην οποία θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για πανελλαδική οργάνωση και συντονισμό του αγώνα.

Στη σύσκεψη στη Νίκαια έγινε εκτενής και γόνιμη συζήτηση για τα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και φέτος, οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι, τις αιτίες που δημιουργούν και οξύνουν αυτά τα προβλήματα, καθώς και για το πώς μπορεί και πρέπει να οργανωθεί ο αγώνας για την ικανοποίηση των άμεσων και δίκαιων αγροτικών αιτημάτων, που αφορούν στην ίδια την επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.

Πηγή: onlarissa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα