Μπλακάουτ στην Αττική -Εγκλωβισμοί σε ασανσέρ -Πρόβλημα και στο μετρό

18:30 22/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Λίγο μετά τς 14.00 έπεσε το ρεύμα σε μεγάλο μέρος της Αττικής προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο. Η πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 130 κλήσεις για απεγκλωβισμό από ασανσέρ, ενώ προκλήθηκε και κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς δεν λειτουργούσαν ούτε τα φανάρια. Χωρίς ρεύμα έμεινε και το μετρό όπου επίσης αναφέρθηκαν προβλήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΜΗΕ υπήρξε πρόβλημα σε μετασχηματικστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυχηλής Τάσης στην Παλλήνη. Σταδιακά το πρόβλημα αποκαθίσταται.

Αναλυτικά:

«Σήμερα στις 14.12 λόγω βλάβης που από τις έως τώρα ενδείξεις έλαβε χώρα σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

«Οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ΑΔΜΗΕ θα ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις», σημειώνεται.

The post Μπλακάουτ στην Αττική -Εγκλωβισμοί σε ασανσέρ -Πρόβλημα και στο μετρό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα