«Μπετόν» οι βουλευτές τού Ποταμιού υπέρ τού διαζυγίου με Φώφη

15:03 1/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη και οι άλλοι 5 βουλευτές τού Ποταμιού, που μίλησαν στη μεγάλη συγκέντρωση στελεχών, τάχθηκαν υπέρ τής αποχώρησης τού κόμματος από τη συνεργασία με τη Φώφη Γεννηματά στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς τόνισε ότι το Ποτάμι πρέπει να πορευτεί αυτόνομο και να σχεδιάσει τη δυναμική επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.

Ο Γιώργος Αμυράς προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι στις επόμενες ευρωεκλογές το Ποτάμι πρέπει να μην είναι με τους Σοσιαλιστές και τους Δημοκράτες, αλλά με τους Φιλελεύθερους ή τον Μακρόν. Έδωσε,

έτσι, το στίγμα του και για τις πολιτικές συμμαχίες που πρέπει να επιδιωχθούν και στις εθνικές εκλογές.

O Σπύρος Δανέλλης, που τις προηγούμενες εβδομάδες προέκρινε την κυβερνητική σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ, έκανε αυτοκριτική, σημειώνοντας ότι υπερέβαλε στις τελευταίες εμφανίσεις. «Η θέση μου παραμένει σταθερή για ένα ενωμένο και δυνατό Ποτάμι», είπε.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός επιτέθηκε στην «ψευδεπίγραφη» -όπως τη χαρακτήρισε- Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι θα παραμείνει σε ένα Ποτάμι που θα επιστρέψει στις αρχές του.

Τέλος, ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε ότι δεν θα μείνει ούτε μια ώρα σε ένα κόμμα που του λένε ότι όλα τα αποφασίζει ο Αρχηγός -εννοώντας το Κίνημα Αλλαγής. Ανακοίνωσε δε ότι τις επόμενες μέρες θα συγκληθούν οι μεταρρυθμιστές για να αποφασίσουν πώς θα συγχρονίσουν το βήμα τους με το Ποτάμι.

Στην εισήγησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγγειλε συνέδριο τον Οκτώβριο, λέγοντας πως εκεί θα αποφασιστεί ποια θα είναι η ηγεσία του Ποταμιού και των συμμάχων του.

«Μπετόν» οι βουλευτές τού Ποταμιού υπέρ τού διαζυγίου με Φώφη

The post «Μπετόν» οι βουλευτές τού Ποταμιού υπέρ τού διαζυγίου με Φώφη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα