Μπεργκ: «Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου»

11:02 19/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει μείνει καιρό χωρίς να σκοράρει αλλά όπως τονίζει αυτό δεν το ανησυχεί και δεν του βάζει έξτρα πίεση.

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού είπε μιλώντας στην Livesport ότι το γκολ είναι αποτέλεσμα καλής συνεργασίας ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα προσπαθεί να βελτιωθεί.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Ήμασταν άτυχοι, αλλά οφείλουμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι την ώρα που

τελειώνουμε τις φάσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές σκοράρεις από το πουθενά και κάποιες άλλες κάνεις πολλές φάσεις χωρίς να σκοράρεις. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε πρώτοι γκολ, γιατί μετά ο αντίπαλος ανοίγεται και μας διευκολύνει».

Για τα θετικά που κρατάει: «Έχουμε αυτοπεποίθηση από το παιχνίδι μας και μπορούμε να κρατήσουμε αρκετά θετικά. Όμως το ποδόσφαιρο σχετίζεται με το αποτέλεσμα κι εμείς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, οπότε είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση. Ωστόσο, εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα πάρουμε νίκες στο μέλλον».

Για το αν υπάρχει πίεση προκειμένου να βελτιωθεί η ομάδα: «Ναι, τη νιώθουμε. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε, ήμασταν καλοί με τον Πανιώνιο, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ελέγξαμε το ρυθμό, πιέσαμε και ανάλογα πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς. Και να σκοράρουμε, όμως, για να νικάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα